طراحی سایت شرکتی، برای تمامی کسبوکارها، فارغ از موضوع فعالیتی که دارند، بدون شک یک امر واجب است. رشد تکنولوژی و استفاده جوامع مختلف از اینترنت، برای دسترسی و پیدا کردن خدمات و محصولات مورد نظرشان، سایت شرکتی را به بهترین منبع اطلاع رسانی و ارائه خدمات تبدیل کرده است.
سایت شرکتی، به عنوان یک واسطه مهم بین کسبوکار و مشتریان، اطلاعاتی را در مورد محصولات و خدمات شرکت، تاریخچه شرکت، نحوه تماس با شرکت و اطلاعات مهم دیگری را به مشتریان ارائه میدهد.
البته شاید بسیاری از شرکتها در حال حاضر به دلیل نیاز ایجاد شده از سال 2004 میلادی، یک سایت شرکتی را برای کسبوکار خود راه اندازی کرده باشند اما اکثر آنها به خاطر رها شدن، عدم به روز رسانی و یا قدیمی شدن طراحی سایتشان به بازطراحی سایت، نیاز خواهند داشت.
ما طی یک دهه فعالیت در مجموعه پایاوب سایت های زیادی را دیدهایم که به دلیل طراحی ضعیف سایت، سرعت پایین، اطلاعات قدیمی و نامرتبط، به روز نبودن خدمات و محصولات جدید شرکت و حضور کم تاثیر در فضای دیجیتال، جایگاه و مشتریان خود را از دست دادهاند.
این در حالی است که رقیبانشان با یک استراتژی منسجم و با برندسازی در فضای دیجیتال قادر به جذب مشتریان و کسب درآمدهای قابل توجهی هستند.
طراحی سایت شرکتی رسمی، مدرن و جذاب، با ارائه اطلاعات کامل، اولین قدم مؤثر شرکتها در جهت جذب مشتریان جدید است.
در این مقاله به بررسی کاربردها و علتهای نیاز یک کسبوکار به طراحی سایت شرکتی خواهیم پرداخت.
کاربردهای طراحی سایت شرکتی
1- معرفی کامل شرکت
اولین هدف برای طراحی سایت، معرفی خدمات و محصولات یک شرکت و یا کسبوکار است. در سایت شرکتی میتوان هر اطلاعاتی را از جمله تاریخچه و نوع فعالیت، اهداف و چشماندازها، خدمات، محصولات و پاسخ به سوالاتی که معمولا ذهن مخاطبان را مشغول میکند، را ارائه داد.
هر چقدر این اطلاعات در سایت کاملتر و جزئیات بیشتری بیان شود، نه تنها میتوان در موتورهای جستجوگر به رتبه بهتری در بین رقیبان دست پیدا کرد بلکه مشتریان هم با آگاهی بیشتر به سراغ شما خواهند آمد.
2- ارائه محصولات و خدمات به صورت آنلاین
طراحی سایت شرکتی و فروشگاهی میتوان محل بسیار جذابی برای مخاطبان و مشتریان یک شرکت، جهت ارائه کاتالوگ محصولات، فروش محصولات و عرضه خدمات باشد.
این کار باعث کاهش چشمگیر هزینههای شرکت، افزایش فروش و صرفه جویی مشتریان در وقت و هزینه میشود. (یک ارتباط برد برد)
3- افزایش اعتماد و ارتباط با مشتریان
یک سایت شرکتی رسمی، مدرن و جذاب میتواند باعث برقراری یک ارتباط سریع، و جلب اعتماد مشتریان شود. اگر اطلاعات درج شده در سایت کامل، دقیق و درست باشند به مشتریان و مخاطبان این امکان را میدهد تا برای دریافت خدمات، از طریق راههای ارتباطی مختلف مانند: ایمیل، تلفن و یا شبکههای اجتماعی با شما تماس گرفته و یا بدون دغدغه محصولات سایت را خریداری کنند.
4- جذب مشتریان و مخطبین جدید
در اکثر مواقع کسبوکارهای سنتی از قبل مشتریان خود را دارند، اما یکی از مهمترین کاربردهای طراحی سایت شرکتی جذب مشتریان جدید و توسعه کسبوکار است.
از آنجایی که بیشتر افراد برای پیدا کردن خدمات و محصولات خود از اینترنت استفاده میکنند شما می توانید با جذب مخاطبان جدید و تبدیل آنها به مشتری، درآمد خود را افزایش دهید.
5- معرفی نمونهکارها و پروژههای شرکت
یک شرکت معماری و ساختمانی را در نظر بگیرید، این شرکت میتواند با معرفی کامل پروژهها از طریق درج تصویر، ویدیو، موقعیت مکانی و توضیح اقدامات انجام شده، موفقیتهایی را که در سالهای فعالیت خود به دست آورده است را به نمایش بگذارد.
نتیجه درج پروژهها، افزایش اعتماد مخاطبان و جذب مشتریان جدید خواهد شد.
6- ماندن در کورس رقابت
اگر در یک بازار رقابتی فعالیت میکنید، قطعا همانطور که شما به دنبال رشد و پیشرفت کسبوکار خود هستید رقیبان شما هم خواهند بود. در چنین بازاری کسبوکاری موفق خواهد بود که نه تنها در فضای سنتی بلکه در فضای دیجیتال عملکرد بسیار مثبت و فعالی داشته باشد.
همانطور که قبلا هم اشاره کردیم اولین قدم برای موفقیت یک کسبوکار در فضای آنلاین، طراحی سایت برای معرفی خدمات است.
حال در صورتی که هم شما و هم رقیبان شما سایت شرکتی خود را داشته باشند برای رقابت در فضای گستردهتر بایستی وارد مراحل بعدی دیجیتال مارکتینگ یعنی سئو و تولید محتوا و سپس تبلیغات آنلاین شد.
اصول طراحی سایت شرکتی
برای طراحی یک سایت شرکتی باید از اصول مشخصی پیروی کرد تا در نهایت بتوان به نتایج دلخواه دست پیدا کنیم:
- طراحی سایت و صفحات سایت با توجه به کاربران هدف
- رابط کاربری (UI) کاربرپسند، رسمی و زیبا
- رعایت اصل سادگی در بعضی از سایتها که از اهمیت ویژهای برخوردار است
- سرعت مناسب در بارگذاری صفحات سایت
- واکنشگرا یا ریسپانسیو بودن (نمایش مناسب در دستگاههای مختلف مانند موبایل)
- جذب اعتماد کاربران از طریق اطلاعات کامل و دقیق
- تولید محتوای با کیفیت و قابل فهم برای حتی کسانی که به حوزه تخصصی شما آشنایی ندارند
- به روز رسانی پایدار سایت
دریافت مشاوره رایگان
هم اکنون برای دریافت مشاوره رایگان از طریق فرم زیر اطلاعات خود را وارد کنید تا در اسرع وقت همکاران ما با شما تماس بگیرند.
"(الزامی)" indicates required fields
صفحات مورد نیاز یک سایت شرکت
هر کسبوکاری خدمات متفاوتی نسبت به دیگری ارائه میکند، بنابراین اینکه بتوان برای همه سایت های شرکتی یک دستورالعمل وجود داشته باشد امکانپذیر نیست اما همه سایتها چه از نوع شرکتی چه فروشگاهی و یا هر نوع دیگری ساختار صفحات اولیه مشخصی دارد که به شرح زیر است:
صفحه اصلی
مهمترین صفحه در هر سایتی صفحه اصلی (Home Page) است که معمولا کاربران از طریق آن به صفحات مهم دیگر سایت هدایت میشوند.
به صفحه اصلی سایت باید به دید ویترین یک مغازه نگاه کرد معمولا هر مغازهداری بهترین محصولات خود را در ویترین میگذارد بنابراین باید در سایت هم از این اصل پیروی کنیم و بهترین محصولات و خدمات خود را در صفحه اصلی معرفه کرده و برای کسانی که علاقه مند به مطالعه بیشتری هستند به سایر صفحات و مطالعه بیشتر لینکدهی کنیم.
صفحه تماس با ما
بعد از صفحه اصلی تماس با ما، مهمترین صفحه سایت به حساب می آید چرا که هدف آن معرفی تمامی راههای ارتباطی است که مخاطبان میتوانند از طریق آن با شرکت تماس بگیرند.
توصیه میکنیم که در طراحی سایت شرکتی بر روی رابط کاربری و تجربه کاربری این صفحه تمرکز داشته و در جزئیات آن توجه خاصی به خرج دهید. در نهایت امکان لینکدهی و مراجعه به این صفحه توسط مخاطبین بسیار زیاد است.
معمولا صفحه تماس با ما جزو صفحات پربازدید یک سایت شرکتی است.
صفحه درباره ما
ما در مجموعه پایاوب همیشه سعی میکنیم در این صفحه برای مشتریان اطلاعاتی را درج کنیم تا علاوه بر توضیحات کامل در مورد کسبوکار باعث افزایش اعتبار آن هم بشود.
برای مثال معرفی کوتاه خدمات و لینک دادن به صفحه معرفی خدمات، درج تصاویری از گواهینامهها و جوایز کسب شده، درج لوگوی مشتریان شناخته شده و حتی درج شماره تلفنها می تواند باعث جلب اعتماد مخاطبان سایت شود.
صفحه معرفی خدمات (خدمات ما)
همانطور که از عنوان این صفحه پیداست به معرفی خدمات سایت میپردازند.
توصیه میکنیم که صفحه خدمات ظاهری مدرن و خلاقانه داشته باشد، البته نه آنقدر خلاقانه که خوانایی نوشتهها را سخت کند بلکه جلوههای بصری نسبت به سایر صفحات در آن بیشتر باشد تا کاربر را ترغیب به بررسی مطالب و بخشهای صفحه کند.
برای مثال اگر شما 10 خدمت اصلی داشته باشید بهتر است به صورت مختصر و با ظاهری جذاب هر 10 خدمت را در این صفحه معرفی کرده و به ازای هر کدام از خدمات صفحه ای جداگانه ایجاد کنید و در نهایت کاربر را از طریق درج دکمهها و لینک برای هر یک از خدمات در صفحه خدمات با ما، کاربر را به صفحه توضیحات کامل آن خدمت ارجاع دهید.
صفحات اخبار و مقالات
استثناعاتی در طراحی سایت شرکتی وجود دارد که صفحه درباره ما و تماس با ما با هم در قالب یک صفحه در سایت ایجاد شود اما بخش جدایی ناپذیر سایتهای شرکتی، صفحه اخبار و مقالات است.
معمولا صفحات مقالات از دو بخش اصلی تشکیل میشود:
- لیست مقالات
- مقاله تکی
لیست مقالات امکان دارد در بخش دسته بندیها، جستجو و برچسبها ظاهری متفاوت داشته باشد. از بخش مقالات برای تولید محتوای سئو شده، اطلاعیهها و اخبار داخلی شرکت و سازمان و معرفی رویدادها استفاده میشود.
لیست صفحات اختیاری و مرسوم یک سایت شرکتی
بسته به نیاز کارفرما برای یک سایت شرکتی می توان بخش های متعدد دیگری را نیز تهیه و تنظیم کرد که شامل:
- معرفی نمونهکارها و پروژه ها (Portfolio)
- استخدام و همکاری با ما
- سوالات متداول
- معرفی محصولات (کاتالوگ)
- دپارتمانها و چارت سازمانی
- معرفی تیم (کارمندان و مدیران)
هزینه طراحی سایت شرکتی یک چقدر است؟
هزینه طراحی هر سایتی، به صفحات از پیش تعیین شده، نوع طراحی، سطح تخصص و تجربه مورد نیاز برای پیاده سازی و مهمترین عامل یعنی مدت زمان برآورده شده از سوی مجری بستگی دارد.
اگر به صورت بازه ای هزینه را بیان کنیم ، هزینه در سال 1402 به صورت زیر است:
طراحی سایت شرکتی معمولی بین 10 الی 20 میلیون
طراحی سایت شرکتی پیچیده و پیشرفته بین 40 – 60 میلیون تومان
بهترین سیستم مدیریت محتوایی برای طراحی سایت شرکتی چیست؟
در حال حاضر محبوبترین و قدرتمندترین سیستم مدیریت محتوایی (CMS) برای ایجاد سایتهای شرکتی “وردپرس” است.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوایی است که خیال شما را از هزینههای بسیار بالای کدنویسی اختصاصی یک پنل مدیریتی پیشرفته که حداقل 1 سال زمان، توسط یک تیم برنامه نویسی نیاز دارد، برطرف خواهد کرد.
با وردپرس و افزونههای قدرتمندی که دارد میتوان یک سایت شرکتی زیبا، بهینه، سئوشده، امن و پرسرعت را راه اندازی کرد.
طبق آمار رسمی 43% از وبسایتهای کل اینترنت با استفاده از وردپرس طراحی شده است.
نتیجه گیری
از مهمترین مراحل و ابزارهایی که برای دیجیتال مارکتینگ و برندسازی یک کسبوکار و شرکت نیاز است، طراحی سایت شرکتی است. به عبارتی بیشتر مراحل دیجیتال مارکتینگ از جمله: سئو، فروش محصول، برندسازی، تولید محتوا و تبلیغات بر روی سایت انجام میشود.
ایجاد اعتماد و تفکر مثبت در مشتریان و بالا بردن سطح فروش و درآمد یک شرکت، ارتباط زیادی با کیفیت و فعالیتهای انجام شده بر روی سایت رسمی آن شرکت دارد.
در سایت شرکتی بایستی نکات و استانداردهای مختلفی از طراحی گرافیکی و رابط کاربری گرفته تا سرعت و بهینه بودن سایت رعایت شود تا به خوبی پاسخگوی نیاز کاربران هدف و مخاطبان اصلی سایت باشد.
ما در مجموعه پایاوب با بهره گیری از متخصصین باتجربه در حوزه طراحی سایت، با برنامه ریزی صحیح و استراتژی درست، وب سایت شرکتی شما را اجرا و بهترین مشاورههای لازم را در جهت رسیدن به بهترین نتیجه و افزایش فروش سایت، حین اجرای پروژه، به شما ارائه خواهیم داد.
دریافت مشاوره رایگان
برای شروع یک همکاری مطمئن و حرفه ای همین الان شروع کنید